Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35915
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 153
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 311
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35915
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 153
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 264
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 311
Składniki
Ciasto: Zagnieść ciasto, dokładnie połączyć składniki. Wyłożyć na brytfanę rozkładając ciasto na wysokość 2cm po brzegach brytfany. Ser: Cukier, żółtka, budyń utrzeć mikserem, dodać ser. Po dokładnym zmiksowaniu dodać mleko. Wlać masę (jest rzadka!) na ciasto, wstawić do piekarnika i piec w temp 200 stopni około30min. Z pozostałych białek ubić pianę, dodać 5 łyżek cukru, 2 łyzki wiórków kokosowych. Ostrożnie wyjąć ciasto z piekarnika, Wyłozyć na nie pianę i piec około 10 min. Gorący sernik posypać czekoladą. Nie kroić na ciepło!