Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny sernik. Szybki, prosty. Można dodać do niego rodzynki - ale to już rzecz gustu. Czasem robię go z polewą czekoladową.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10509
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10509
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Składniki
W misie miksera ucieramy na jasną masę masło z cukrem i cukrem waniliowym. . Następnie wbijamy po 1 jajku ( cały czas ucierając). Gdy już dodamy jajka, przychodzi pora na twaróg - dodajemy go stopniowo dalej cały czas ucierając. Na sam koniec należy wmieszać ( już delikatnie ) obie mąki. Piekę w tortownicy o średnicy 22 cm wyłożonej tylko na spodzie papierem do pieczenia. włożyć do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i od razu zmniejszyć temperaturę do 155 stopni. Piec ok 80-90 minut.