Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na dużą blaszkę ;) fajny wilgotny :))
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1580
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14113
Szybka, prosta i smaczna zapiekanka, której głównym składnikiem jest seler na...
Odsłon: 217
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1580
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14113
Szybka, prosta i smaczna zapiekanka, której głównym składnikiem jest seler na...
Odsłon: 217
Składniki
ciasto I: wszystkie składniki zagnieść i wyłożyć na blaszce. Brzoskwinie odsączyć, pokroić w plasterki i położyć na ciasto.
Masa serowa: ser zmiksować z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i jajkami. Dodać budyń, stopniowo wlewać mleko i olej delikatnie razem wymieszać, ciasto będzie bardzo rzadkie. Powstałą masę wylewać na wcześniej przygotowane ciasto z brzoskwiniami. Masę serową należy wylewać ostrożnie. Piec 60 min. w 180 stopniach. Gdy ciasto już będzie upieczone to nie otwierać od razu piekarnika tylko wyłączyć go i zostawić na ok 15 minut.