Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na dużą blaszkę ;) fajny wilgotny :))
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 3957
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 46
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 115
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 1128
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 3957
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 46
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 115
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 1128
Składniki
ciasto I: wszystkie składniki zagnieść i wyłożyć na blaszce. Brzoskwinie odsączyć, pokroić w plasterki i położyć na ciasto.
Masa serowa: ser zmiksować z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i jajkami. Dodać budyń, stopniowo wlewać mleko i olej delikatnie razem wymieszać, ciasto będzie bardzo rzadkie. Powstałą masę wylewać na wcześniej przygotowane ciasto z brzoskwiniami. Masę serową należy wylewać ostrożnie. Piec 60 min. w 180 stopniach. Gdy ciasto już będzie upieczone to nie otwierać od razu piekarnika tylko wyłączyć go i zostawić na ok 15 minut.