Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 207
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 207
Składniki
Ugotowane jajka przekroic na połówki. Żółtka wyjąc do oddzielnej miseczki, rozgnieśc je widelcem. Ser żółty zetrzec na tarce o małych oczkach, dodac do żółtek, dorzucic garśc posiekanej natki, dodac majonez, posolic, sporo popieprzyc. Wszystko rozgniesc i wyrobic za pomocą widelca. Połówki jajek nadziewac farszem.