Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 141
Polecam.
Odsłon: 777
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 115
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 141
Polecam.
Odsłon: 777
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 115
Składniki
Twaróg mielimy.
Dodajemy masło , jajka , kaszę , mąkę oraz sól -dobrze ucieramy( na początku możemy robic to mikserem , a potem ręcznie .
Formujemy nieduże knedle i wkładamy na osolony wrzątek.
Po tym jak knedle wypłyną na górę gotujemy jeszcze chwilkę.
* Możemy podac na 2 sposoby :- z przyrumienioną na masełku bułką tartą- na słodko( u mnie z sosem z malin i śmietany 30% )
Smacznego!!!