Do góry

Desery Przepis na:

serowe rożki z marmoladą

Desery

Autor: mimi1976

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 7

Dodano: 26.11.2008

Odsłon: 1331

szybkie i tanie

Składniki

  • maka, 0,5 kg
  • margaryna, 0,5kg
  • twaród, 0,5kg
  • marmolada na nadzienie, 1 opakowanie
  • cukier puder do posypania
5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. twaróg zmielic połaczyc z maka i margaryną zagniesc jednolite ciasto nastepnie wałkowac na grubośc ok 5mm pokroic w kwadraty układac marmolade i składac w rozek, piec w temperaturze ok 180 stopni na rumiany kolor, po upieczeniu posypac cukrem pudrem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń