Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te dekoracyjne serowe trójkąty będą doskonałą przekąską na każdym przyjęciu.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 93
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 202
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 211
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 93
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 202
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 211
Składniki
Paprykę, rzodkiewki i szczypiorek umyć, a następnie pokroić w drobną kostkę. Całość doprawić do smaku solą i pieprzem, po czym wymieszać z oliwą.
Każdy serek przekroić w poprzek na pół i podzielić na trójkąty.
Na każdym trójkącie położyć niewielką ilość warzyw przykryć drugim kawałkiem sera. Wierzch udekorować pokrojonymi warzywami. RADA: aby nadzienie lepiej się trzymało, zamiast oliwy możemy dodać 2 łyżki serka homogenizowanego albo majonezu.