Do góry

Dania główne Przepis na:

Serowo-ryżowe gołąbki

Przepis dnia 2008-07-23
Dania główne

Autor: Injustice

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 268

Dodano: 10.07.2008

Odsłon: 14774

Dla tych, którzy nie przepadają za mięsem ;)

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zioła, ser żółty i ugotowany ryż połączyć w jeden farsz. Doprawić wg upodobań. Liście kapusty sparzyć we wrzątku, jak przy normalnych gołąbkach. Zawinąć w nie farsz i ułożyć ciasno w formie. Obłożyć pomidorami i wstawić do piekarnika.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

malutkazabka 10 stycznia 2014 witam, jaka temperatura i jaki czas pieczenia? :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Injustice 14 listopada 2009 Kukurydza do farszu - fakt, zapomniałam napisać :)

9 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

albina 26 kwietnia 2009 wymieniona kukurydza w składnikach - służy do czego??

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Injustice 23 lipca 2008 Jakie tylko chcesz :P Możesz nawet dodać marihuanę. A tak poważnie, to suszony majeranek, albo coś w tym stylu :)

10 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agulam22 13 lipca 2008 bardzo ciekawy i inspirujacy przeis napewno wyprobuję-pozdrawiam a zdjecie jest super!!!

11 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

aanulka 13 lipca 2008 cóż przepis wydaje sie iście wegetariański ale dlaczego na zdjęciu wszystko jest jeszcze surowe???? do innych przepisów tez sa dodane zdjęcia dań w stanie przedzakończeniowym ...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń