Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 815
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 68
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9202
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 815
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 68
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9202
Składniki
Bialka ubijamy z odrobina soli
do ubitej piany dodac żoltka i cukier
Ciagle mieszajac mikserem dodajemy maslanke ,ojej, make z proszkiem do pieczenia
śliwki umyc ,przekrawamy na pol ,pestkujemy .Blache wykladamy papierem wylewamy ciasto i ukladamy polowki śliwek /śodkiem do gory/ Posypac kruszonka
KRUSZONKA; 140 g krupczatki, 100 g cukru, 100 g masla wszystko wymieszac . Ciasto pieczemy w temp 200 stopni 45 minut