Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
skrzydełka w panierce to szybkie i smaczne danie .można podawać z pieczywem ,oraz z frytkami ,ziemniakami ,dodatkowo surówka z czerwonej kapusty. smaczne polecam
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 677
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 106
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 677
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 106
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Do wysokiego naczynia włożyć skrzydełka wsypać przyprawe KNOR dać do lodówki na około 30 min.Bułke tarta około 2 szklanek dać do pojemnika zmieszać ja z sosem pieczeniowym jasnym .wyciagnacć skrzydełka z lodówki napanierować je ta bułka z sosem .zagrzac olej w frytkownicy a nastepnie upieć skrzydełka .podawać je z frytkami lub ziemniakami i surówka