Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SKRZYDEŁKA DOSKONALE SMAKUJĄ Z PIECZYWEM I OGÓRKIEM KWASZONYM
Polecam.
Odsłon: 66
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 88
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Polecam.
Odsłon: 66
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 88
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Składniki
DOKŁADNIE WYMIESZAĆ SKŁADNIKI MARYNATY.SKRZYDEŁKA UMYĆ I ZALAĆ MARYNATĄ.ODSTAWIĆ NA OKOŁO 12 GODZ W CHŁODNE MIEJSCE.
PO WYJĘCI Z ZALEWY,POSMATOWAĆ GRUBO MARYNATĄ.SMAŻYĆ NA GŁĘBOKIM OLEJU
DO MARYNATY MOŻNA DODAĆ 2 ŁYŻKI PŁYNNEGO MIODU,WTEDY WYJDĄ SKRZYDEŁKA NA SŁODKO A GDY DODAMY ŁYŻECZKĘ CHILI WYJDĄ PIKANTNE.