Do góry

Przekąski Przepis na:

ŚLEDŹ PO TATARSKU

Przekąski

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15445

Dodano: 25.02.2009

Odsłon: 10868

Bardzo proste, smaczne, wyśmienite na postne dni.

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Śledzie (jeśli zbyt słone - wymoczyc w mleku) i cebulę pokroic w drobną kostkę.

  2. Dodac koncentrat pomidorowy, musztardę, przyprawy.

  3. Dodawac oliwę, ciągle mieszając, by uzyskac konsystencję "tatara".

  4. Posypac posiekanym jajem i natką pietruszki. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń