Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie miożna zepsuć a wszystkim smakuje
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 136
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1034
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 136
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1034
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Składniki
Śledzie pokroić w ok. 1 cm. kostkę lub paski tej serokości. Jajka posiekać. Ser zetrzeć grubo na tarce.
Śledzie rozłożyć na dość płaskim półmisku albo salaterce, posmarować majonezemm, posypać siekanką jajeczną tak by śledzi nie było widać, posypać żółtym serem tak aby jajek nie było widać.
Powtórzyć krok 2.
Śedzie rozłożyć na dość płaskim półmisku, posmarować majonezemm, posypać żółtym serem tak by śledzi nie było widać...
... Bon Appétit