Do góry

Dania główne Przepis na:

Śledź w oleju

Dania główne

Autor: blondus20

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 17

Dodano: 28.12.2009

Odsłon: 2256

pyszny śledzik na każda okazję

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. śledzia płuczemy, kroimy w paski ok 1 cm, bądź w kostkę,

  2. kroimy cebulę, paprykę, ogórki w drobną kostkę,

  3. przekładamy wszystko warstwami, każdą posypujemy pieprzem, i zalewamy olejem.

  4. Śledzia odkładamy na kilka godzin do lodówki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń