Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Składniki
Na spód półmiska układamy pokrojoną w piórka cebulę,na niej pokrojone w kawałki śledzie,które przykrywamy cienkimi plasterkami ogórka.
Śmietanę łączymy z jogurtem,dodajemy obrane i pokrojone w kosteczkę jabłka oraz poszatkowany por.Doprawiamy pieprzem,cukrem i mieszamy.Posypujemy na wierzchu koperkiem.
Zalewamy śledzie,owijamy półmisek folią i na noc wstawiamy do lodówki.Można zajadać jako samodzielną przekąskę ale smakują również z ziemniaczkami posypanymi koperkiem.