Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos przez dodatek musztardy jest bardziej wytrawny a kuleczki gorczycy dodają ciekawej tekstury.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3092
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 447
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 139
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2003
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12760
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3092
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 447
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 139
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2003
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12760
Składniki
Śledzie namoczyłam na noc w wodzie, trzymałam je w lodówce. Następnego dnia dobrze odsączyłam je na sicie i pokroiłam w paseczki. Cebulę pokroiłam w kosteczkę, dodałam do majonezu z musztardą. Do sosu dodałam jeszcze pieprz. Sos wymieszałam ze śledziami.
Smacznego :)