Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 89
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 172
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 775
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 89
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 172
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 775
Składniki
Płaty osączyc, pokroic na kawałki. Cebulę obrac, pokroic w piórka, paprykę pokroic w kostkę.Na patelni rozgrzac olej, wrzucic cebulę, paprykę , koncentrat pomidorowy i dusic 10 minut.W misce wymieszac ze śledziami . Można dodac zielone oliwki, a zamiast koncentratu 2 pomidory[sparzone, bez skórki i pokrojone w kostkę].Sos przed wymieszaniem ze śledziem ostudzic.