Do góry

Dania główne Przepis na:

śledzie pychackie

Dania główne

Autor: joga1

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 96

Dodano: 11.06.2008

Odsłon: 9008

śledziki , troszkę inaczej, bardzo pysznie, znikaja błyskawicznie

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. śledzie oczywiście wymoczyć , papryka i cebulka pokroić w kostkę drobną , pieczarki w plasterki, wszystko razem na patelnię razem z oliwą, jak sie zeszkli, dodać przecier, troszkę pieprzu, (sól raczej nie , bo śledzie wiadomo) musi zupełnie wystygnąć , wtedy przekładamy tą pychotą śledziki. Jak się "przegryzie" jajlepiej na drugi dzień można zjadać,

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ojoolka 29 maja 2010 Są przepyszne - jak osobiście nie przepadam za śledziami ale te wyszły i smakują rewelacyjnie - szkoda, że nie dałaś zdjęcia - bo wygląd potrawy to połowa sukcesu - a śledzie wyglądają tak, że po prostu trzeba je jeść - bardzo apetycznie wyglądają i smakują. Dziękuję za przepis i pozdrawiam :))

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ojoolka 27 maja 2010 Bardzo interesująco brzmią te śledzie - jutro mam imprezę, spróbuję wykorzystać Twój przepis i napiszę jak mi wyszło :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń