Do góry

Dania główne Przepis na:

ŚLEDZIE "ślepaki"

Dania główne

Autor: martynisko19

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 14

Dodano: 27.10.2009

Odsłon: 2379

Smaczne

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Śledzie pokroić na kawałki, pzekładać warstwami w garnku na przemian z pokrojoną w kostkę cebulą. zalać zalewą gotować wszystko przez 15 minut na wolny ogniu

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 28 października 2009 Z przepisu wynika ,że zalewe dodajesz do sledzi potem razem gotujesz wszystko przez 15 minut ,to zostanie z tych sledzi ?.Moim zdaniem najpierw nalezałoby zagotowac zalewę i juz schlodzoną zalac sledzie i odstawic na kilka godzin.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń