Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 93
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 560
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 93
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 560
Składniki
śledzie przepłukać zalać mlekiem i odstawić na 12 h,cebule pokroić w paski posolić i odstawić ja na 12 h puszcza soki i jest oki ,
śmietanę łączymy z majonezem dodajemy cukier i sok z cytryny ,śledzie pukamy zimna wodą odstawiamy niech wyschną ,cebule wykładamy na pieluchę tetrowa i wyciskamy soki przepłukawszy zimna wodą ja powtarzam czynność 3 razy łączymy cebulę z naszym sosem nakładamy do śledzi i gotowe