Do góry

Śniadania Przepis na:

Śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulka.

Śniadania

Autor: paczka22

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 48

Dodano: 31.05.2009

Odsłon: 2904

Smak cebuli i jabłka nadaja temu daniu sekret .

Składniki

  • płaty śledziowe, 5 sztuk
  • jabłka kwasne, 2 sztuki
  • cebula, 2 średnie
  • śmietane 30%, 2 małe butelki
  • pieprz,sól,
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokroj śledzie w paski,wrzuć do miski,obierz jabłka,obmyj pozniej pokrój w kawalki okolo 0,5cm.wrzuć do miski,następnie porój cebule w kostke,wrzuć do miski pozniej wlej smietane dokładnie wymieszaj wszystkie składniki,dodaj po swojemu sól i pieprz.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń