Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak cebuli i jabłka nadaja temu daniu sekret .
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6711
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 54
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6711
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 145
Składniki
Pokroj śledzie w paski,wrzuć do miski,obierz jabłka,obmyj pozniej pokrój w kawalki okolo 0,5cm.wrzuć do miski,następnie porój cebule w kostke,wrzuć do miski pozniej wlej smietane dokładnie wymieszaj wszystkie składniki,dodaj po swojemu sól i pieprz.