Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla smakoszy, szybkie w przygotowaniu,
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 499
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 28
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 14
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 66
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 499
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 28
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 14
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 66
Składniki
Przygotować sos: majonez, kefir, musztardę francuską i zioła prowansalskie połaczyć, pokroić cebulkę w półtalarki i dodać do sosu. Dokładnie wymieszać. Sos powinien miec konsystencję śmietany, jeśli za gęsty dodać trochę kefiru, jeśli za rzadki dodać majonezu. Można dodać więcej musztardy franc., sos będzie ostrzejszy. Płaty śledziowe przekroić wzdłuż i wykroić zbędną skórkę, pokroić w małe kawałki i ułożyć ciasno, w jednej warstwie na półmisku. Polać sosem. Przyrządzić godzine przed podaniem i wstawić do lodówki. Smacznego!!!