Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA DO KANAPEK I KRAKERSÓW:))
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
śledzie dokładnie wymaczyć
wymoczone zalać jeszcze wodą z octem i dodać do nich cebule pokrojoną w krążki
pozostawić wszystko na około 2 godziny
odlać wodę z octem, śledzie pokroić w paski ok 3 cm i włożyć do miski wraz z cebulka
jogurt połączyć z majonezem i musztardami
gotowym sosem polać śledzie
pozostawić w lodówce na przynajmniej godzine aby wszystko sie dobrze przegryzło.
SMACZNEGO:))))