Do góry

Przekąski Przepis na:

Śledzie w sosie musztardowym

Przekąski

Autor: POMPOLINA

Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 1291

Dodano: 04.02.2010

Odsłon: 11269

PYSZNA DO KANAPEK I KRAKERSÓW:))

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. śledzie dokładnie wymaczyć

  2. wymoczone zalać jeszcze wodą z octem i dodać do nich cebule pokrojoną w krążki

  3. pozostawić wszystko na około 2 godziny

  4. odlać wodę z octem, śledzie pokroić w paski ok 3 cm i włożyć do miski wraz z cebulka

  5. jogurt połączyć z majonezem i musztardami

  6. gotowym sosem polać śledzie

  7. pozostawić w lodówce na przynajmniej godzine aby wszystko sie dobrze przegryzło.

  8. SMACZNEGO:))))

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń