Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 744
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 96
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 744
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 96
Składniki
Grzyby namoczyć i ugotować. Śledzie namoczyć. Cebulę pokroić i sparzyć. Grzyby drobno pokroić przełożyć do miseczki, dodać pokrojone w kostkę ogórki kiszone, cebulę. Śledzie odsączyć i pokroić na paseczki, skropić sokiem z cytryny, zostawić na 15 minut. Śledzie przełożyć do pozostałych składników dodać olej wymieszać i przełożyć do słoika. Odstawić do lodówki. Smacznego