Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepis zaczerpnięty z podlaskiej kuchni.
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 35
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 245
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 35
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 245
Składniki
śledzie osączyć z zalewy,obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki
suszone owoce sparzyć a morele pokroic w paseczki
na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju,wrzucić pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić,dodać paprykę ,chili,owoc i smażyc kilka chwil ,wystudzić,dodac reszte oleju i zalac śledzie,odstawić do lodówki najlepiej na dwa dni
z ciemnym pieczywem smakuja doskonale