Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakowite śledziki nie tylko na wigilię
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35940
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 269
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 321
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35940
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 269
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 321
Składniki
wymoczyć matiasy w mleku ok.1-2 godz.osuszyć ręcznikiem papierowym,pokroić w paski dowolnej wielkości jak kto lubi.
obraną cebulę pokroić cienko w piórka,zeszklić na oleju,uważając żeby się nie przypaliła.Dodać pokrojone w paseczki,ugotowane wcześniej i odciśnięte grzyby,doprawić lekko solą,pieprzem do smaku.
Przekładać śledzie naprzemian z cebulą z grzybami.Przygotować 2-3 dni wcześniej,żeby śledzie przeszły grzybami.