Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis dla amatorów raczej tradycyjnych smaków:)
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 3476
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 313
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 96
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 277
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 3476
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 313
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 96
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 277
Składniki
Matiasy solone moczymy ok. 2 godziny w zimnej wodzie, później kroimy w paski. Jeśli użyjemy matiasów w oleju. możemy od razu pokroić je w paseczki. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
W miseczce układamy warstwami: cebulę, śledzik, musztardę francuską, listek laurowy, ziele angielskie, cebulę, śledzik itd., aż do wyczerpania składników. Całość zalewamy oliwą i wkładamy do lodówki. Spożywamy najlepiej w następnym dniu. SMACZNEGO:)