Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
roplywajace sie w ustach ciasto ktoremu nikt sie nie oprze ;d;)Polecam!!!
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 87
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 194
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7984
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 87
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 194
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7984
Składniki
MASA BUDYNIOWA: budyn gotujemy w 0,5 mleka po wystudzeniu miksujemy z maslem na puszysta mase .Czekolade mleczna rozpuszczamy w kapieli wodnej i dodajemu do masy .Gorzka czekolade pokroic drobno wsypac do masy.
PIANKA SMIETANKOWA: smietanke tortowa ubijamy ze smietan-fixami
wiorki kokosowe prazymy na suchej patelni na zloty kolor
Biszkopt ciemny na to masa budyniowa z czekolada .Nastepnie biszkopt jasny i pianka smietanowa .Wierzch posypujemy prazonymi wystudzonymi wiorkami kokosowymi!!!!!
Przepisu na biszkopt nie podaje najlepiej wykonac swoj wlasny !!Mozna zamiast 2 upiec 1 wiekszy kakaowy i przekroic do przelozenia masami.