Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki nie muszą wyglądac tradycyjnie:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 85
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Z mąki, wody mineralnej gazowanej, jajek, mleka usmażyc naleśniki. Kiedy wystygną pokroic je na paseczki o szerokości ok 1 cm. Owoce opłukac.
Pokrojone na talerz placki naleśnikowe rozrzucic na talerzu niczym makaron, dorzucic owoce (najlepiej świeżo zerwane z ogródka), posypac cukrem pudrem. Wersja dla łasuchów dopuszcza kleksy z bitej śmietany:)