Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z programu Ewy Wachowicz. Bardzo szybka wersja dla lubiących tak jak ja oliwki i szukających alternatywy dla chleba z serem. Polecam.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 362
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 162
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 362
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 162
Składniki
Chleb bez skórek ( skórki odcinamy ) kroimy w kostkę, podobnie ser. Pomidorki kroimy na pół lub w kostkę, jeżeli mamy duże pomidory ( z wyciętymi gniazdami nasiennymi ) i posypujemy bazylią suszoną, a cebulę jak kto lubi. Ja nie przepadam za surową cebulą więc nie dodaję, ale w oryginalnym przepisie była więc podaję. Dodajemy oliwki i kilka listków bazylii, mieszamy, polewamy oliwą. Wstawiamy do lodówki na kilka godzin lub zjadamy jeżeli nie możemy się powstrzymać. Smacznego