Do góry

Zupy Przepis na:

Smaczna zupa węgierska

Zupy

Autor: jagnalub

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 21.09.2009

Odsłon: 2078

danie jednogarnkowe

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. W dużym garnku podsmażamy cebulę z paprykę z cebulą na maśle, dopóki wszystko nie zmięknie, najlepiej pod przykryciem. Następnie zalewamy wszystko wodą. Dodajemy vegetę, pomidory pokrojone w drobna kostkę, wcześniej sparzone i obrane ze skórki.Gotujemy. Na patelni obsmażamy kurczaka w soli. Dodajemy go do naszego garnuszka. Dodajemy koncentrat. Całość doprawiamy przyprawami. Wszystko gotujemy 10 minut. Na koniec dodajemy odcedzoną czerwoną fasole. Zupa najlepsza jest odgrzewana

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń