Do góry

Przekąski Przepis na:

Smarowidełko jajeczno-serowe

Przekąski

Autor: Ashira

Przepisów i artykułów: 34 Ocena: 663

Dodano: 12.07.2008

Odsłon: 2967

Pyszna pasta kanapkowa

Składniki

  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 1 łyżka musztardy
  • 3-4 łyżki startego żółtego sera
  • majonez ok.3 łyżek
  • sól, pieprz
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zgniatamy jajka, mieszamy z serem musztardą i majonezem. Doprawiamy. Gdy dodamy więcej majonezu lub jogurt naturalny jest genialnym dipem do chipsów czy krakersów

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń