Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest pyszna gdy dodajemy maggi super smak mówię wam .
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 50
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 685
Szybka i smaczna
Odsłon: 11247
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 309
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 50
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 685
Szybka i smaczna
Odsłon: 11247
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 309
Składniki
Sprawdz najpierw kapuste czy niejest za kwaśna,jak tak to odcisnij ja.
wrzuc na patelnie 3/4 paczki smalcu,niech sie roztopi,następnie wrzuc kapuste i zagladaj do niej co pare min żeby sie nieprzypaliła i od czasu do czasu przemieszaj gdy juz widac że lekko sie podsmazyła podlej troszkę wodą niech sie próży pokrój cebule w kostke wrzuc do kapusty,
dodaj soli i pieprzu,jak widać że woda wyparowala dodaj jeszcze trochę i wlej maggi,niech jeszcze postoi na ogniu i pomieszaj.jesli cos brakuje to dodaj .