Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy lubi żółty ser, a zwłaszcza taki ciągnący i w chrupiącej panierce... ;) Przysmak kuchni czeskiej, w takiej wersji jadłam go na wakacjach.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 18
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 387
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 38
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 18
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 387
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 38
Składniki
Pokroić wszystkie warzywa na sałatkę. Dodać majonezu i śmietany, przyprawić do smaku i posypać koperkiem.
Jajko rozklecić i dodać ostrej papryki, pieprzu i soli. Plasterki sera obtoczyć najpierw w jajku, później w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.