Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kusząco pachną, nieziemsko smakują :-)
Klasyczne spaghetti bolognese z dodatkiem aromatycznych ziół i świeżej bazyli...
Odsłon: 64
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 217
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 821
Klasyczne spaghetti bolognese z dodatkiem aromatycznych ziół i świeżej bazyli...
Odsłon: 64
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 217
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 821
Składniki
Suche składniki wsypać do jednej miski, mokre do drugiej. Wymieszać wszystko razem delikatnie łyżką, do połączenia składników.
Twaróg utrzeć z jajkiem, cukrem, cukrem waniliowym i kaszką.
Brzoskwinie pokroić w kostkę
Formy muffinek wypełniac po kolei: łyżka ciasta, łyżka nadzienia twarogowego, kawałek brzoskwini i na to łyżka ciasta. Piec w temp. 200 stopni ok. 20 min.
Smacznego :-)