Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deser bez pieczenia,kolorowy i apetyczny
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 187
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 30
...ale pyszny.
Odsłon: 85
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 665
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 187
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 30
...ale pyszny.
Odsłon: 85
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 665
Składniki
3 galaretki rozrobić wg przepisu na opakowaniu i wstawić przestudzone do lodówki do stężenia,ciastkami wyłożyć dno prostokątnej blaszki.Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości wody i pozostawić do ostygnięcia.Śmietanę ubić z cukrem i cukrem waniliowym.Ubitą śmietanę wymieszać delikatnie z przestudzoną żelatyną.
3 galaretki kroimy w kostkę i rozrzucamy na ciastka ,śmietanę wylewamy na galaretki w stawiamy do lodówki do stężenia.Kiedy śmietana stężeje na wierzch układamy owoce i zalewamy pozostałymi galaretkami.SMACZNEGO:)))