Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny sos pieczarkowy z dodatkiem pora i cebuli, wysmienicie smakuje z ryzem ugotowanym na sypko.
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 13
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 26
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 281
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 13
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 26
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 281
Składniki
Pieczarki pokroic w polplasterki, pora w cienkie plasterki, a cebule w kostke. Wlozyc pieczarki i warzywa do rondelka, podlac odrobina wody, posolic i dusic na wolnym ogniu az pieczarki puszcza sok. Dusic wszystko az pieczarki nie zmiekna, a woda z nich odparuje. Rondelek zdjac z ognia, dodac pieprz, posiekana natke pietruszki i smietane, wymieszac, ponownie zagotowac.
Pieczarki pokroic w polplasterki, pora w cienkie plasterki, a cebule w kostke. Wlozyc pieczarki i warzywa do rondelka, podlac odrobina wody, posolic i dusic na wolnym ogniu az pieczarki puszcza sok. Dusic wszystko az pieczarki nie zmiekna, a woda z nich odparuje. Rondelek zdjac z ognia, dodac pieprz, posiekana natke pietruszki i smietane, wymieszac, ponownie zagotowac.