Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 17-10-2013
Zdecydowanie bardziej wolę przygotowywać pasty z brzuszków łososia niż z łososia sałatkowego, który najczęściej jest bardzo słony. Brzuszki natomiast są super i nie rujnują kieszeni :) Wspaniałe śniadanie :)
Pieczona cukinia jest pyszna. Chrupiąca. Polecam.
Odsłon: 4631
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 394
Pysznie orzechowe ciasto bądź jako jedna z warstw do tortu :)
Odsłon: 91
Pyszny domowy dżem morelowy to doskonały dodatek do pieczywa, ale też do nale...
Odsłon: 90
Pieczona cukinia jest pyszna. Chrupiąca. Polecam.
Odsłon: 4631
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 394
Pysznie orzechowe ciasto bądź jako jedna z warstw do tortu :)
Odsłon: 91
Pyszny domowy dżem morelowy to doskonały dodatek do pieczywa, ale też do nale...
Odsłon: 90
Składniki
Z 100 g brzuszka łososia oddzieliłam mięso - otrzymałam około 70 g ryby. Przełożyłam rybę do miseczki. Drobno posiekałam 1 jajko i przełożyłam do miseczki razem z 2 łyżeczkami majonezu Kieleckiego i łyżeczką posiekanego koperku. Jeśli nie macie majonezu Kieleckiego, należy pastę osolić i dodać odrobinkę musztardy. Składniki dokładnie wymieszałam i nakładałam na kromki chleba razowego.