Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 17-10-2013
Zdecydowanie bardziej wolę przygotowywać pasty z brzuszków łososia niż z łososia sałatkowego, który najczęściej jest bardzo słony. Brzuszki natomiast są super i nie rujnują kieszeni :) Wspaniałe śniadanie :)
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 453
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 5150
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 453
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 5150
Składniki
Z 100 g brzuszka łososia oddzieliłam mięso - otrzymałam około 70 g ryby. Przełożyłam rybę do miseczki. Drobno posiekałam 1 jajko i przełożyłam do miseczki razem z 2 łyżeczkami majonezu Kieleckiego i łyżeczką posiekanego koperku. Jeśli nie macie majonezu Kieleckiego, należy pastę osolić i dodać odrobinkę musztardy. Składniki dokładnie wymieszałam i nakładałam na kromki chleba razowego.