Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 17-10-2013
Zdecydowanie bardziej wolę przygotowywać pasty z brzuszków łososia niż z łososia sałatkowego, który najczęściej jest bardzo słony. Brzuszki natomiast są super i nie rujnują kieszeni :) Wspaniałe śniadanie :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457105
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1301
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2152
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 532
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457105
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1301
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2152
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 532
Składniki
Z 100 g brzuszka łososia oddzieliłam mięso - otrzymałam około 70 g ryby. Przełożyłam rybę do miseczki. Drobno posiekałam 1 jajko i przełożyłam do miseczki razem z 2 łyżeczkami majonezu Kieleckiego i łyżeczką posiekanego koperku. Jeśli nie macie majonezu Kieleckiego, należy pastę osolić i dodać odrobinkę musztardy. Składniki dokładnie wymieszałam i nakładałam na kromki chleba razowego.