Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 17-10-2013
Zdecydowanie bardziej wolę przygotowywać pasty z brzuszków łososia niż z łososia sałatkowego, który najczęściej jest bardzo słony. Brzuszki natomiast są super i nie rujnują kieszeni :) Wspaniałe śniadanie :)
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1788
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 56
Chlebuś jest pyszny i pachnący. Dodatkowo wykonanie domowego chleba według te...
Odsłon: 147
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1788
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 56
Chlebuś jest pyszny i pachnący. Dodatkowo wykonanie domowego chleba według te...
Odsłon: 147
Składniki
Z 100 g brzuszka łososia oddzieliłam mięso - otrzymałam około 70 g ryby. Przełożyłam rybę do miseczki. Drobno posiekałam 1 jajko i przełożyłam do miseczki razem z 2 łyżeczkami majonezu Kieleckiego i łyżeczką posiekanego koperku. Jeśli nie macie majonezu Kieleckiego, należy pastę osolić i dodać odrobinkę musztardy. Składniki dokładnie wymieszałam i nakładałam na kromki chleba razowego.