Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybką i prostą w przygotowaniu bardzo soczystą i sycącą sałatkę pełną witamin.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Szczypiorek drobno siekamy. Paprykę i arbuza kroimy w kostkę wyciągając przy tym wszystkie pestki.
Do miski dodajemy pokrojone składniki oraz kiełki fasoli mung. Wszystko zalewamy słodkim winegretem przyrządzonym z płynnego miodu, octu jabłkowego i odrobiny przegotowanej wody (sos sałatkowy powinien być wyraźnie słodki). Całą zawartość salaterki dokładnie mieszamy i gotowe! Życzę smacznego! :)