Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos czosnkowy

Dodatki

Autor: Annetthe

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 39

Dodano: 04.04.2008

Odsłon: 4610

Sos doskonale nadaje się do wszelkich mięc smarzonych lub z grila

Składniki

  • ogórkek świeży, 2 szt
  • Ogórek kiszony, 3 szt
  • majonez, 1
  • ząbki czosnku, 3
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ogórki świeże i kiszone zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, NIE OBIERAĆ Z ŁUPINKI! odcisnąć powstały sok, ząbki czosnku również zetrzeć i wszystkie składniki połączyć z majonezem, dokładnie wymieszać. Można doprawić do smaku solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń