Do góry

Dodatki Przepis na:

sos czosnkowy mega słoik 400 g

Dodatki

Autor: penss

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 11

Dodano: 24.05.2009

Odsłon: 1788

najlepszy do pizzy

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Najlepiej sos zrobić na wadze kuchennej. Postawić słoik na wadze i wyzerować wagę. Włożyć do środka 130 gram majonezu i wyzerować. Dodać około 180-200 gram śmietany wszystko wymieszać z solą i pieprzem wyzerować wagę i dodać 30 gram musztardy. Następnie obrać czosnek odważyć na wadze około 80 gram i przecisnąć przez praskę. Podawać schłodzony.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń