Do góry

Dania główne Przepis na:

Sos do dań mięsnych z grila lub piekarnika

Dania główne

Autor: Asaja5686

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 57

Dodano: 12.01.2009

Odsłon: 5455

Wszystkim, którzy go próbowali bardzo smakował!!!

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebulkę i natkę siekamy drobniutko, czosnek wyciskamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą w miseczce, odstawiamy do lodówki na godzinę, od czasu do czasu mieszamy, żeby smaczki się "przegryzły". Jest pyszny do mięs z grila, szaszłyków, kiełbas, nawet do frytek i chipsów, wszelkiego rodzaju sals.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń