Do góry

Dania główne Przepis na:

sos do makaronow, ryzu, mies, ryb, drobiu i innych potraw...

Dania główne

Autor: kentaky

Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 53

Dodano: 13.06.2009

Odsłon: 4273

doskonaly do peklowania mies, jako dodatek do ptraw z ryb, drobiu, owocow morza , salatek, pod waruniem z lubisz dania pikantne i z nutka innosci, polecam

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. wszystkie skladniki kroimy na czastki zalewamy olejem i dodajemy przyprawy, ocet lub sok z cytryny, mieszamy od czasu do czasu, po tygodniu wkladamy do lodowki i mamy gotowy sos do potraw jw. mozna zwiekszyc ilosc skladnikow i zrobic to w wiekszym naczyniu, polecam..

  2. mozna go przechowywac dosc dlugo w lodowce, doskonaly do mies, ryb i owocow morza , dodaje cudownego smaku , niebo w gebie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń