Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sos do pasztetów podawanych jako zimne przekąski.
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3130
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 743
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 255
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 210
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3130
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 743
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 255
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 210
Składniki
1. Daktyle ugotować w niewielkiej ilości wody do miękkości 2. Dodać musztardę sarepską i zblendować. 3. Dodać musztardę francuską i ponownie zblendować. Podawać do zimnych pasztetów mięsnych różnego rodzaju.