Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 175
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 175
Składniki
Kurki umyć,następnie osuszyć.Cebule drobno pokroić,czosnek przepuścić przez praskę.
Na patelni rozpuścić masło,następnie dodać cebule delikatnie zrumienić i dodać czosnek,gdy lekko się podsmaży dodać kurki i dusić na małym ogniu.Gdy z kurek odparuje woda dodać sól,pieprz i śmietanę i znów dusić na małym ogniu na koniec dodać lubczyk i sos mamy gotowy. Sosu można użyć do makaronu mięs. SMACZNEGO