Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos MORNAY

Dodatki

Autor: dareczek__25

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 99

Dodano: 15.04.2008

Odsłon: 1065

Jeszcze lepszy. Sos doskonale nadaje się do zapiekania potrawę przeznaczoną do zapieczenia zalać sosem i wstawić do gorącego piekarnika na 15-20minut

Składniki

  • sos biały podstawowy, 300ml
  • śmietanka 30%, 50ml
  • parmezan starty, 30g
  • żółtko, 1szt
  • masło, 30g
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. sos podstawowy podgrzać i dodać śmietankę mieszając podgrzewać na małym ogniu dodać ser zdjąć z ognia dodać żółtko i masło.I vuala.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń