Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos musztardowo koperkowy(Graflaxsosa)

Dodatki

Autor: Jagna

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1618

Dodano: 18.04.2009

Odsłon: 2809

Rewelacyjny sos do wedzonego lososia z pumperniklem!

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mieszamy razem musztardy, cukier, zoltko, ocet winny. Gdy wszystkie skladniki dobrze sie polacza dodajemy powoli olej, delej ucierajac do momentu az sos jest delikatny i puszysty.Doprawiamy sola, pieprzem i wszypujemy koperek.Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń