Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos tatarski

Dodatki

Autor: bunny

Przepisów i artykułów: 99 Ocena: 10104

Dodano: 04.01.2008

Odsłon: 6008

Sos tatarski

Składniki

  • ogórki konserwowe poł litrolwego słoika
  • pieczarki marynowane pół litrowego słoika
  • 5 jajek
  • śmietana ok 150ml
  • majonez ok 150 ml
  • pieprz i sól do smaku
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ogórki i pieczarki pokroić. Jaja ugotować na twardo i oddzielić żółtka od białek.Białka pokroić, a żółtka utrzeć z majonezem i śmietaną. Wymieszać wszystko razem, doprawić do smaku. n

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń