Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos tatarski

Dodatki

Autor: maciejka

Przepisów i artykułów: 77 Ocena: 2155

Dodano: 23.03.2008

Odsłon: 1867

Nasza tradycja wielkanocna!

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić - posiekać w drobniutką kostkę, podobnie jak ogórka i grzybki. Wszystko przełożyć do miseczki, zalać majonezem i śmietaną, wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Odstawić na przynajmniej dwie godziny w chłodne miejsce, żeby smaki się "przegryzły". Tuż przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem. Doskonałe do jajek, wędlin i mięs w galarecie, również do ryb.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń