Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
Składniki
Na patelnie dodajemy oliwe z oliwek i zabek czosnku,pomidory myjemy i kroimy na kostke wrzucamy ha patelnie dodajemy sol orygano i troszke wody.
Wszysko razem mieszamy i pozostawiamy na malym ogniu przez ok 15 minut pomidory musza zmieknac i w ten sposob uzyskamy sos.Makaron ugotowac w osolonej wodzie wedlug przepisu najlepszy jest al dente,odcedzic i dodac do sosu wszystko dokladnie wymieszac dodac bazylie posypac parmezanem.Podawac